Cloud Group

Peter Staveloz nieuwe Chief Marketing Officer bij Cloud Group

Cloud Group NV, leverancier van cloud & mobiele telefonie alsook diensten voor IT beheer, stelt Peter Staveloz aan als Chief Marketing Officer. Hij is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van Cloud Group NV en vervoegt het huidige management team.

Staveloz heeft als ondernemer meer dan 15 jaar jaar ervaring in diverse sectoren en kan rekenen op een gezonde sales & marketing bagage in snel groeiende technologie-bedrijven. Eerder werd hij met iReachm.com gelauwerd als Data News Startup of the Year om in hetzelfde jaar 2019 te worden genomineerd als Jonge Ondernemer van het jaar. Zijn nationale en internationale ervaringen als externe leverancier van sales & marketing diensten voor de Telecom sector maken het totaalplaatje compleet.

“Peter kan terugkijken op een indrukwekkende carrière en we zijn dan ook trots hem bij Cloud Group te mogen verwelkomen. Met een combinatie van strategisch denken, creativiteit en een lijst van entrepreneuriale ervaringen vormt hij een zeer sterke aanvulling op ons management team. Hij zal ons op velerlei manieren kunnen ondersteunen in het ambitieus groeiplan dat momenteel op tafel ligt”, zegt Mike Mol, CSO van Cloud Group.