Cloud Group

Telewerken in de Cloud:
Thuis of op kantoor, vlotjes.

Met een telefooncentrale in de Cloud maak je van elke plek je kantoor. Blijf bereikbaar voor je klanten, waar je ook bent.

Meer dan 10,000 anderen gingen u voor. Raadpleeg de
experts en werk in no-time waar je ook bent.

Wat zijn de voordelen van een Cloud systeem?

Waarom een telefooncentrale in de Cloud?

Als specialist op het vlak van virtuele telefooncentrales voorzien we zakelijke telefonie in alle maten en vormen. Met een oplossingsgerichte aanpak zoeken we samen met u naar de optimale setup, zodat u wint in efficiëntie en flexibiliteit.

Nooit meer de aankoop van een centrale

Nooit meer een (her)aankoop van een afgeschreven of defecte centrale in de toekomst. Geen zorgen meer rond software, hardware upgrades en licenties. Geen verhoogde nutsvoorzieningen of verlies in ruimte. We beheren en onderhouden uw volledige infrastructuur!

Zekerheid en nachtrust: ontdubbeling

Uw Cloud Centrale staat ontdubbeld op server- en datacenter niveau in optimale omstandigheden.

Gebouwd in eigen huis

Onze centrales zijn niet van een specifiek merk, maar zijn zelf gebouwd. Dit zorgt ervoor dat er geen begrenzing is op het vlak van mogelijkheden en configuratie. Droomt u over een bepaalde manier van werken? Wij bouwen het voor u!

Telewerken

Klantverhaal: HDMP in sneltempo naar de Cloud

Een gesprek met Johan Spincemaille,General Manager bij HDMP (softwareleverancier medische sector) over zijn overstap naar de Cloud, inkomende oproepen en de toekomst van thuiswerk.
Hoe ben je met Cloud Communications in contact gekomen?
We waren sinds enige tijd op zoek naar een alternatief voor onze verouderde lokale centrale. Na wat rond vraag gedaan te hebben, vernamen we dat de beheerders van het gebouw waar wij onze kantoren hebben, de overstap gedaan hadden naar Cloud Group. We zijn dan bij hen ons licht gaan opsteken. De conclusie was vrij duidelijk, CG leverde een uitstekende integratie en overgang van de oude centrale naar de cloud centrale. Zowel de gebruikers als de beheerders waren zeer lovend over de oplossing en de aanpak van CC. De keuze was dus, ook voor ons, snel gemaakt.
Hoe zijn jullie omgegaan met inkomende oproepen in volle start van de coronacrisis?
In het begin van de Corona-crisis zaten we nog op onze oude “on premisse” PBX die ons niet toeliet om ons belangrijkste departement, “de customer support”, van thuis te laten werken. Gezien we in de zorgsector actief zijn, heeft CG ervoor gezorgd dat we erg snel ons support team van thuis konden laten werken. In de eerste weken van de crisis werden wij overstelpt met telefoons. Gelukkig konden we beroep doen op de zeer stabiele infrastructuur, waardoor we onze klanten op een goede manier konden verder helpen.
Wat zijn de voordelen van Cloud telefonie voor uw organisatie nu en in de toekomst?
Op dit moment is het belangrijkste voordeel dat elk departement gewoon van thuis kan werken, zonder in te boeten op functionaliteit en werkvreugde. Naar de toekomst toe zien we voornamelijk het terugkomen en/of spreiden van het thuiswerk, wat door cloud telefonie nu nog eenvoudiger georganiseerd kan worden. Ook de eenvoud van het platform is een erg grote troef, met enkele klikken pas je de nodige zaken aan, zonder grote technische kennis van een centrale te hebben.

Proces

Hoe loopt de oplevering

bij ons?

Intake & Installatie

Technische medewerkers komen ter plaatse om te installeren, met heilig respect voor uw netwerkomgeving. De configuratie-expert begeleidt en adviseert u ondertussen omtrent de inkomende en uitgaande oproepen.

Configuratie & Monitoring

Stemopnames worden geverifieerd en professioneel ingesproken. De configuratie van uw Cloud centrale wordt voorbereid. Met de nodige zorg wordt alles tot in de puntjes klaargestoomd tot oplevering

Live!

Alive and kicking. Uw nieuwe toestellen zijn nu actief. Dit wil zeggen dat uw nummers zijn overgezet. Let`s go, geen verloren oproepen meer!

Meer dan 10,000 anderen gingen u voor. Raadpleeg de
experts en werk in no-time waar je ook bent.

Geen geschiktere ambassadeur dan de tevreden gebruiker

Enkele referenties