Cloud Group

Rustig werken in uw
praktijk? Het kan!

Voorstel op maat van uw praktijk?

Meer dan 100 Belgische praktijken gingen u voor.
Raadpleeg de experts.

Uw Praktijk, slimmer dan ooit.

Onderzoek: Roodgloeiend gerinkel, bereikbaarheid versus frustratie

In een onderzoek aan de Universiteit van Gent, werden de inkomende telefoontjes bij dokterspraktijken diepgaand onder de loep genomen. Hoeveel oproepen komen er zo binnen op een week? Wat zijn de meeste voorkomende onderwerpen? Belangrijker nog: hoe kan een slim systeem hier krachtig mee omgaan?

Maandagochtend.

Een piek in oproepen is zichtbaar op maandagen, tussen 8 en 9u. Het secretariaat (indien aanwezig) riskeert hier sneller overbelast te worden en de arts in kwestie meer aan de telefoon tijdens consultatie. In bijna alle gevallen zijn de oproepen van patiënten (95%). In meer dan 20% van de gevallen kon men vaststellen dat de oproep `Laboresultaten` als onderwerp had. Een kleiner deel (17%) belt voor een medische vraag en 16% belt om een telefonische afspraak te maken.
Ideaal om de patient naar de juiste plek te sturen, afhankelijk van de werking van de praktijk in kwestie. Fijn voor de patient, fijn voor de praktijk. Laboresultaten? Die komen bijvoorbeeld enkel door tijdens het beluurtje. Afspraak? Kan je makkelijk doorzetten naar de juiste plek. Indien er een telesecretariaat, digitale agenda,… aanwezig is, kan deze makkelijk betrokken worden. Dokter van wacht na de uren? Kan automatisch doorgezet worden bij het drukken van een toets voor `zeer dringende spoedgevallen`.

Voor elke oproep het gepaste antwoord...

Afspraak maken?
Afspraak maken

Online agenda (24/7)

Telesecretariaat (8-20u)

Eigen onthaal

Autom. telefoon (24/7)

Resultaten?
Resultaten raadplegen

Belmoment (vb. 12-13u)

Inlichting na belmoment

Collega?
Collega, apotheker of zorgverlener

Toestel dokter

GSM

Dringend?
Zeer dringende gevallen

Toestel dokter

GSM

Telesecretariaat

Na consultaties?
Na consultaties (Avond - Weekend)

Wachtdienst

Online Agenda (24/7)

Automatische telefoonservice TELE+ (24/7)

Staat uw telefoon roodgloeiend?

Rustig werken in de praktijk: het kan!

Bereikbaar

Liever niet gestoord tijdens uw consultatie? Door onze oplossing is er altijd iemand bereikbaar Elke oproep steeds naar de juiste bestemming dankzij slimme routering van uw Cloud Centrale

Op maat van uw praktijk

Een Cloud Centrale volledig aangepast aan uw manier van werken. De Cloud Centrale houdt rekening met werkuren, huisbezoeken, dokter van wacht, raadplegen van (labo)resultaten,...

Comfortabel

Met Cloud Call bewaart u uw privacy door uit te bellen met het praktijknummer. U dient uw GSM nummer niet meer vrij te geven of anoniem te bellen.

Dokters aan het woord

Uit de praktijk gegrepen: