Cloud Group

Uw school en telefonie in
de Cloud: een ideale match

Voorstel op maat van uw scholengroep?

Meer dan 100 Belgische scholen gingen u voor.
Raadpleeg de experts.

Onderwijs

Cloud Communications en GO! Scholengroep Antwerpen

In de zoektocht naar een partner voor een grootschalige telefonie-oplossing vond GO! Scholengroep Antwerpen tussen de wolken heen: Cloud Communications.

Wildgroei

Met meer dan 80 verschillende locaties werd er doorheen de jaren een wildgroei van verschillende telefooncentrales gecreëerd. Lokale infrastructuur die afzonderlijk technisch onderhoud vereiste, afzonderlijke huur van telefoonlijnen, verschillende commerciële contracten, … Deze manier van werken joeg dan ook eveneens de maandelijkse kosten stevig de lucht in. Dit bleek al snel bij het maken van de inventaris. Ruimte voor verbetering? Zeker!

Tabula rasa

Met telefooncentrale in de cloud, bij Cloud Communications, begint heel dit verhaal opnieuw vanaf nul. Zo wordt alles stap voor stap overgezet in een overkoepelende, gezamenlijke Cloud PBX oplossing. Aangezien alle organisaties uiteenlopende noden hebben, wordt in een actieve samenwerking elke locatie voorzien van een gestructureerde maatoplossing. “Elke school wordt als een afzonderlijke entiteit bekeken, met eigen stemomkadering, openingsuren en oplossingen om de bereikbaar­ heid te verbeteren.”, aldus Mike Mol, Sales Director bij Cloud Communications.

Onderwijs in de cloud!

Cloud telefonie: onmisbaar als communicatietool in uw school

personal-icon

Eigen sturing

Met een online controlepaneel kan je makkelijk de inkomende oproepen sturen.

world-icon

Bellen met het schoolnummer

Directeur, directrice, medewerkers,... kunnen vlekkeloos uitbellen met het vast nummer van de school, via de smartphone. Zo blijft de privacy gewaarborgd.

price-icon

Maximale kostefficientie

Enkel toestellen. Géén centrale, dure onderhoudscontracten, licenties,... You pay what you get. Een glashelder model dat meegroeit waar nodig.

Klanten aan het woord

Wat zeggen de
scholen zelf?

Klanten

Scholengroeperingen die communiceren in de Cloud!