Cloud Group

Nieuws

Cloud Group - 2 november 2020

Peter Staveloz nieuwe Chief Marketing Officer bij Cloud Group

Cloud Group, leverancier van cloud & mobiele telefonie alsook diensten voor IT beheer, stelt Peter Staveloz aan als Chief Marketing Officer. Hij is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van Cloud Group en vervoegt het huidige management team.

Topdesk - Juni 2020

Cloud Group NV en TOPdesk: de service management communicatietool

Service management provider TOPdesk is niet aan zijn proefstuk toe. Met een geografische spreiding over 10 landen en meer dan 700 medewerkers is dit een uit de kluiten gewassen speler op vlak van het verbeteren van dienstverlening. Door de integratie met Cloud Group, gaat een sterke communicatie hand in hand met het versterken van het klantcontact. Zonder de nood van lokale software of hardware kan men naadloos inkomende oproepen binnen de seconde herkennen, behandelen en klasseren. Alsook uitgaand wordt het systeem naadloos geïntegreerd. Lees meer

Computable - Mei 2020

Cloud Group zette tienduizend telewerkers in de cloud.

De Antwerpse clouddiensten-leverancier Cloud Group heeft in de coronacrisis meer dan tienduizend gebruikers snel de mogelijkheid tot thuiswerken gegeven. Thuiswerk zal in de toekomst meer en meer deel uitmaken van het reguliere arbeidsproces, zo verwacht het bedrijf.