Cloud Group

If opportunity doesn’t knock,
build a door.

Vacatures

Samen werken aan Cloud oplossingen
van het hoogste niveau?

In 2017 deed Cloud Group NV een eerste kapitaalronde en momenteel maken wij een waanzinnig sterke groei door. Met een team van supergemotiveerde medewerkers helpen wij dagelijks bedrijven om de stap naar betaalbare netwerk-continuïteit en gegarandeerde bereikbaarheid te zetten.

Om onze groei verder te zetten, zijn wij dan ook continu op zoek naar nieuwe collega’s. Staat één van onderstaande je op het lijf geschreven?

Ben jij een dynamisch persoon met de nodige technische bagage en ben je klaar om mee te groeien met Cloud Group? Contacteer ons dan nu op 03 302 44 00.

Check onze vacatures!

Internal Sales

De ideale prospectiekrijger die helemaal in zijn sas is in het contacten aanspreken die op z`n minst lauw zijn. Koud zal je hier zelden of nooit meemaken, de focus ligt vol op nuttige contacten. Deze stromen doorlopend toe langs verschillende kanalen.

Kom meer te weten!

Field Sales

Aan tafel met prospects, daar ligt jouw habitat. Een doorzetter die gaat opvolgen tot er een go is. Afspraken voorzien we, leads genereren we eveneens ook. Geen koud gedoe dus. Technische details, daar ben je niet vies van. Integendeel, dat vind je een logische tool om deals te sluiten die oplossingsgericht zijn.

Kom meer te weten!

Support Engineer

Als Support Engineer is het je hoofdverantwoordelijkheid om klanten vlot te ondersteunen. Perfectionisme en punctualiteit kan je vlot combineren met teamwork. Rond veiligheid ben je zeer begaan, met heilig respect voor de klant.

Kom meer te weten!

Partner Manager

Jij bent in vuur en vlam aan tafel met partners. Een doorzetter die gaat opvolgen tot er een go is. Technische details, daar ben je niet vies van. Integendeel, dat vind je een logische tool om partnerdeals te sluiten die oplossingsgericht zijn.

Kom meer te weten!

Field Engineer

Als eerste technisch contact met de klant, ga je plaatsen met de glimlach. De klant op zijn gemak brengen is eigen aan je manier van werken, waarbij je doch de nodige vragen durft te stellen. Veel op de baan zijn schrikt je niet af, alsook is er naar jouw mening voor elk probleem een oplossing waarbij klant en firma vrede kunnen nemen.

Kom meer te weten!

Full Stack Developer

Met een inventieve geest ga je aan de slag met het ontwikkelen van toepassingen die de organisatie rechtstreeks vooruit helpen. De website up-to-date houden en interne toepassingen actualiseren, zijn zaken waar je voldoening uit haalt. Scale-up Cloud Group biedt een berg aan uitdagingen voor deze rol!

Kom meer te weten!