Benieuwd? Vraag nu je gratis audit aan en krijgt 10% korting op de aankoop!
Meer info over
Door te klikken , bent u akkoord met onzeAlgemene voorwaarden.

Nieuws

De Tijd - Maart 2019

Cloud Group doet nieuwe overname.

Cloud Group bestaat sinds 2014 en spitst zich, zoals de naam aangeeft, toe op het leveren van webgebaseerde IT-diensten, die in de cloud ondergebracht zijn. Het gaat in eerste instantie over telecomdiensten - vandaar de oorspronkelijke naam Cloud Communications - maar ook meer en meer over andere producten zoals het ondersteunen van IT-infrastructuur.

Lees meer
Computable - Juli 2018

Smartphoto naar Cloud via Cloud Communications

Smartphoto, een leverancier van fotoproducten, stapt voor zijn inbound telefonie over naar de Cloud. De Antwerpse startup Cloud Communications voorziet hen van de technologie. Het Cloudsysteem helpt de Europese leverancier bij onder meer geluidsbeheer en een actieve sturing van de wachtrijen.

Lees meer
Made In Antwerpen - Mei 2018

Cloud Group zet in op mobiel

Cloud Group lanceert Cloud Mobile. Zakelijke gebruikers worden zo op mobiel vlak beter bereikbaar. Daarmee neemt de Antwerpse start-up, die zich specialiseert in Cloud telefooncentrales voor bedrijven en organisaties, een sterkere positie in op de mobiele markt.

Lees meer
Computable - Februari 2018

Antwerpse startup Cloud Group koopt Nextnet

Cloudtelefonie-startup Cloud Group uit Antwerpen neemt Nextnet over. Die it-integrator uit Schriek levert al veertien jaar it-beheersdiensten en VoIP-integraties. Dit is de eerste overname van de startup en maakt onderdeel uit van de groeiambities van het bedrijf.

Lees meer
Computable - November 2017

Cloud Communications: Telecom zonder blabla

De eigen telefooncentrale is stevig op zijn retour. Meer en meer bedrijven schakelen over op telefonie in de cloud. Gemakkelijker, betere kwaliteit en minder zorgen, zijn de voornaamste redenen. Op dit speelveld bouwt Cloud Communications aan zijn bedrijf. Met een uniek concept wil het meer zijn dan een leverancier van telecomdiensten. Wij vroegen Mike Mol, één van de co-founders naar het waarom van deze startup.

Lees meer
De Tijd - Augustus 2017

1 miljoen euro vers geld voor Cloud Communications

De Antwerpse start-up in de telecomsector haalt geld op bij onder meer Belfius en PMV.
Cloud Communications, de Antwerpse onderneming die zich toelegt op internettelefonie (VoIP in het jargon) voor bedrijven en organisaties, gaat een volgende groeifase in met een kapitaalverhoging van 1 miljoen euro. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend

Lees meer
Made In Antwerpen - Januari 2017

De Antwerpse scholengroep GO!
gaat communiceren in de Cloud.

De Antwerpse GO-scholengroep heeft zijn hele telefoonsysteem grondig vernieuwd. De scholengroep is daarvoor een partnerschap aangegaan met het communicatiebedrijf Cloud Communications uit Antwerpen. De Antwerpse scholengroep gaat de oplossing voor zijn telefonieproblemen dus in de wolken zoeken.

Lees meer
Computable - November 2016

Laboratoria Wolfs kiest Cloud Communications

Het Antwerpse bedrijf Cloud Communications heeft de telefooninstallatie van het farmaceutisch bedrijf Laboratoria Wolfs uit Zwijndrecht vernieuwd. Cloud Communications is gespecialiseerd in telefonie in de Cloud. Het ging over de installatie van een draagbare telefonie-infrastructuur in de Cloud op een oppervlakte van zesduizend vierkante meter.

Lees meer
ATV Antwerpen At Work - November 2015

Antwerpen at Work: Telefoneren in the Cloud

Steeds meer bedrijven kiezen voor telefoneren ‘in the Cloud’, via internet dus. Cloud Communications is een Antwerpse start up die deze nieuwe manier van telefoneren aanbiedt.

Lees meer
Made In Antwerpen - Juli 2015

Telefonie met Cloud Communications 40% goedkoper

Mike Mol van Cloud Communications garandeert de klanten een factuur die stukken lager ligt dan met conventionele telefoniesystemen. Cloud Communications is opgestart door drie enthousiaste entrepreneurs. Frederik en Pieter Roelants vormen in dit opzicht een team met Mike Mol.

Lees meer