Telewerken in de Cloud? Krijg nu een thuiswerkproof headset bij uw aankoop!
Meer info over
Door te klikken, bent u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Nieuws

Cloud Group - 2 november 2020

Peter Staveloz nieuwe Chief Marketing Officer bij Cloud Group

Cloud Group, leverancier van cloud & mobiele telefonie alsook diensten voor IT beheer, stelt Peter Staveloz aan als Chief Marketing Officer. Hij is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van Cloud Group en vervoegt het huidige management team.

Lees meer
Topdesk - Juni 2020

Cloud Group NV en TOPdesk: de service management communicatietool

Service management provider TOPdesk is niet aan zijn proefstuk toe. Met een geografische spreiding over 10 landen en meer dan 700 medewerkers is dit een uit de kluiten gewassen speler op vlak van het verbeteren van dienstverlening.
Door de integratie met Cloud Group, gaat een sterke communicatie hand in hand met het versterken van het klantcontact. Zonder de nood van lokale software of hardware kan men naadloos inkomende oproepen binnen de seconde herkennen, behandelen en klasseren. Alsook uitgaand wordt het systeem naadloos geïntegreerd.

Lees meer
Computable - Mei 2020

Cloud Group zette tienduizend telewerkers in de cloud.

De Antwerpse clouddiensten-leverancier Cloud Group heeft in de coronacrisis meer dan tienduizend gebruikers snel de mogelijkheid tot thuiswerken gegeven. Thuiswerk zal in de toekomst meer en meer deel uitmaken van het reguliere arbeidsproces, zo verwacht het bedrijf.

Lees meer
Datanews - Januari 2020

Cloud Group levert telefonie aan kinderbijslagfonds Kidslife

Kidslife is een samenwerking tussen HR Dienstengroepen Liantis, Group S en Easypay Group. Het bedrijf bedient 250.000 gezinnen en heeft voor haar telefonie 200 gebruikers op 14 locaties. Naast de vaste lijnen gebeurde er ook integratie met mobiele telefonie

Lees meer
Jobat - December 2019

Telefonie in de cloud vraagt steeds meer IT profielen

Het bellen in de cloud (VoIP) dringt meer en meer het bedrijfsleven binnen. De volgende jaren wordt nog een sterke groei verwacht. Door die transformatie komt de focus meer op IT te liggen en zijn andere profielen vereist.

Lees meer
De Tijd - Maart 2019

Cloud Group doet nieuwe overname.

Cloud Group bestaat sinds 2014 en spitst zich, zoals de naam aangeeft, toe op het leveren van webgebaseerde IT-diensten, die in de cloud ondergebracht zijn. Het gaat in eerste instantie over telecomdiensten - vandaar de oorspronkelijke naam Cloud Communications - maar ook meer en meer over andere producten zoals het ondersteunen van IT-infrastructuur.<

Lees meer
Computable - Juli 2018

Smartphoto naar Cloud via Cloud Communications

Smartphoto, een leverancier van fotoproducten, stapt voor zijn inbound telefonie over naar de Cloud. De Antwerpse startup Cloud Communications voorziet hen van de technologie. Het Cloudsysteem helpt de Europese leverancier bij onder meer geluidsbeheer en een actieve sturing van de wachtrijen.

Lees meer
Made In Antwerpen - Mei 2018

Cloud Group zet in op mobiel

Cloud Group lanceert Cloud Mobile. Zakelijke gebruikers worden zo op mobiel vlak beter bereikbaar. Daarmee neemt de Antwerpse start-up, die zich specialiseert in Cloud telefooncentrales voor bedrijven en organisaties, een sterkere positie in op de mobiele markt.

Lees meer
Computable - Februari 2018

Antwerpse startup Cloud Group koopt Nextnet

Cloudtelefonie-startup Cloud Group uit Antwerpen neemt Nextnet over. Die it-integrator uit Schriek levert al veertien jaar it-beheersdiensten en VoIP-integraties. Dit is de eerste overname van de startup en maakt onderdeel uit van de groeiambities van het bedrijf.

Lees meer
Computable - November 2017

Cloud Communications: Telecom zonder blabla

De eigen telefooncentrale is stevig op zijn retour. Meer en meer bedrijven schakelen over op telefonie in de cloud. Gemakkelijker, betere kwaliteit en minder zorgen, zijn de voornaamste redenen. Op dit speelveld bouwt Cloud Communications aan zijn bedrijf. Met een uniek concept wil het meer zijn dan een leverancier van telecomdiensten. Wij vroegen Mike Mol, één van de co-founders naar het waarom van deze startup.

Lees meer
De Tijd - Augustus 2017

1 miljoen euro vers geld voor Cloud Communications

De Antwerpse start-up in de telecomsector haalt geld op bij onder meer Belfius en PMV.
Cloud Communications, de Antwerpse onderneming die zich toelegt op internettelefonie (VoIP in het jargon) voor bedrijven en organisaties, gaat een volgende groeifase in met een kapitaalverhoging van 1 miljoen euro. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend

Lees meer
Made In Antwerpen - Januari 2017

De Antwerpse scholengroep GO!
gaat communiceren in de Cloud.

De Antwerpse GO-scholengroep heeft zijn hele telefoonsysteem grondig vernieuwd. De scholengroep is daarvoor een partnerschap aangegaan met het communicatiebedrijf Cloud Communications uit Antwerpen. De Antwerpse scholengroep gaat de oplossing voor zijn telefonieproblemen dus in de wolken zoeken.

Lees meer
Computable - November 2016

Laboratoria Wolfs kiest Cloud Communications

Het Antwerpse bedrijf Cloud Communications heeft de telefooninstallatie van het farmaceutisch bedrijf Laboratoria Wolfs uit Zwijndrecht vernieuwd. Cloud Communications is gespecialiseerd in telefonie in de Cloud. Het ging over de installatie van een draagbare telefonie-infrastructuur in de Cloud op een oppervlakte van zesduizend vierkante meter.

Lees meer
ATV Antwerpen At Work - November 2015

Antwerpen at Work: Telefoneren in the Cloud

Steeds meer bedrijven kiezen voor telefoneren ‘in the Cloud’, via internet dus. Cloud Communications is een Antwerpse start up die deze nieuwe manier van telefoneren aanbiedt.

Lees meer
Made In Antwerpen - Juli 2015

Telefonie met Cloud Communications 40% goedkoper

Mike Mol van Cloud Communications garandeert de klanten een factuur die stukken lager ligt dan met conventionele telefoniesystemen. Cloud Communications is opgestart door drie enthousiaste entrepreneurs. Frederik en Pieter Roelants vormen in dit opzicht een team met Mike Mol.

Lees meer