Cloud Group

Ja,

ik wil vrijblijvend advies over telefonie voor mijn nieuw kantoor

3 redenen waarom telefonie belangrijk is in een nieuw kantoor

Noden veranderen

Bij een nieuw kantoor verandert de "logistieke structuur" van je onderneming. Dat wil ook zeggen dat je op het vlak van telefonie andere noden zal hebben.

Een goed moment

Laat ons eerlijk zijn, telefonie staat nooit echt als topprioriteit op je agenda. Een verhuis is vaak een ideaal moment om er een prioriteit van te maken.

Beperkingen

Vaak is de huidige telefonie infrastructuur verouderd of onmogelijk om te verhuizen. Een ideaal moment dus om je telefooncentrale te actualiseren.

Meer weten over Cloud Group, dat kan!

Cloud Group zette tienduizend telewerkers in de cloud

De Antwerpse clouddiensten-leverancier Cloud Group heeft in de coronacrisis meer dan tienduizend gebruikers snel de mogelijkheid tot thuiswerken gegeven. Thuiswerk zal in de toekomst meer en meer deel uitmaken van het reguliere arbeidsproces, zo verwacht het bedrijf.

Cloud Group doet nieuwe overname

Cloud Group bestaat sinds 2014 en spitst zich, zoals de naam aangeeft, toe op het leveren van webgebaseerde IT-diensten, die in de cloud ondergebracht zijn. Het gaat in eerste instantie over telecomdiensten – vandaar de oorspronkelijke naam Cloud Communications – maar ook meer en meer over andere producten zoals het ondersteunen van IT-infrastructuur

1 miljoen euro vers geld voor Cloud Communications

De Antwerpse start-up in de telecomsector haalt geld op bij onder meer Belfius en PMV.
Cloud Communications, de Antwerpse onderneming die zich toelegt op internettelefonie (VoIP in het jargon) voor bedrijven en organisaties, gaat een volgende groeifase in met een kapitaalverhoging van 1 miljoen euro. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend.

Misschien dat enkele tevreden klanten u kunnen overtuigen?

Hans V. W.

Go Antwerpen

Los van de duidelijke kostenbesparingen, zijn flexibiliteit en schaalbaarheid de grootste troeven. Hierdoor kan men eenvoudig extra toestellen toevoegen zonder plaatselijke interventie.

Dieter W.

Kidslife

Heel sterke troeven zijn de persoonlijke projectmatige aanpak, de intensieve trajectbegeleiding en de proactieve opvolging achteraf. Dit gecombineerd met een sterkte technische kennis en dito product maakt van Cloud Communications een stabiele en betrouwbare partner.