Cloud Group

Ja,

ik wil een vliegende start nemen met mijn nieuw bedrijf

3 redenen waarom telefonie belangrijk is voor je nieuw bedrijf

Goede klantenservice

Een goede klantenservice start bij het eerste contact met je bedrijf. Een warme welkomstboodschap maakt het verschil met je concurrenten.

Efficiënt werken

Het starten met een nieuwe zaak betekent een drukke agenda. Zorg ervoor dat je op alle ogenblikken je klanten en prospecten te woord kan staan, ook als je niet op kantoor bent.

Kosten controleren

Met jen ieuwe zaak wil je natuurlijk je kosten onder controle houden. Kies voor een transparant tariefplan op maat van jouw activiteiten. Dat is alvast een kopzorg minder.

Meer weten over Cloud Group, dat kan!

Cloud Group zette tienduizend telewerkers in de cloud

De Antwerpse clouddiensten-leverancier Cloud Group heeft in de coronacrisis meer dan tienduizend gebruikers snel de mogelijkheid tot thuiswerken gegeven. Thuiswerk zal in de toekomst meer en meer deel uitmaken van het reguliere arbeidsproces, zo verwacht het bedrijf.

Cloud Group doet nieuwe overname

Cloud Group bestaat sinds 2014 en spitst zich, zoals de naam aangeeft, toe op het leveren van webgebaseerde IT-diensten, die in de cloud ondergebracht zijn. Het gaat in eerste instantie over telecomdiensten – vandaar de oorspronkelijke naam Cloud Communications – maar ook meer en meer over andere producten zoals het ondersteunen van IT-infrastructuur

1 miljoen euro vers geld voor Cloud Communications

De Antwerpse start-up in de telecomsector haalt geld op bij onder meer Belfius en PMV.
Cloud Communications, de Antwerpse onderneming die zich toelegt op internettelefonie (VoIP in het jargon) voor bedrijven en organisaties, gaat een volgende groeifase in met een kapitaalverhoging van 1 miljoen euro. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend.

Misschien dat enkele tevreden klanten u kunnen overtuigen?

Hans V. W.

Go Antwerpen

Los van de duidelijke kostenbesparingen, zijn flexibiliteit en schaalbaarheid de grootste troeven. Hierdoor kan men eenvoudig extra toestellen toevoegen zonder plaatselijke interventie.

Dieter W.

Kidslife

Heel sterke troeven zijn de persoonlijke projectmatige aanpak, de intensieve trajectbegeleiding en de proactieve opvolging achteraf. Dit gecombineerd met een sterkte technische kennis en dito product maakt van Cloud Communications een stabiele en betrouwbare partner.