Cloud Group

Cloudhighway & Cloud Communications lanceren SkyHi Comfort

 

Cloudhighway & Cloud Communications lanceerde op maandag 7 maart het nieuwste lid van de SkyHi familie: SkyHi Comfort. Als 3de product in het VoIP aanbod van Cloudhighway willen beide bedrijven met hun samenwerking inzetten op de “ontzorging” van zowel de eindklant als de partner.

“Ontzorgen as a Service”
“We hebben tijdens de productontwikkeling van SkyHi Comfort goed geluisterd naar de huidige uitdagingen van zowel de eindklanten als partners van Cloudhigway”, zegt Mike Mol, CSO bij Cloud Group. “De belangrijkste conclusies waren daar een grotere nood aan support, meer éénvoud en diepgaandere integratie mogelijkheden.”

“Het aanbod dat Cloud Communications momenteel in de markt zet met 24/7 support, éénvoudige priijsformules en een totaalondersteuning van verkoop tot oplevering is een mooie aanvulling voor ons SkyHi aanbod”, zegt Benny Rossaer van Cloudhighway. “Onze leden kunnen letterlijk met 1 druk op de knop een geïnteresseerde contactpersoon doorgeven en Cloud Communications doet de rest. Een ideale oplossing voor leden die totaal ontzorgt willen zijn maar toch hun graantje willen meepikken van de hele VoIP trend.”

“Het brede netwerk van ruim 400 leden van Cloudhighway geeft de mogelijkheid om ons partnernetwerk verder uit te bouwen aan een sneltempo”, glundert Sander De Boodt, partner manager bij Cloud Communications. “We willen Cloudhighway dan ook bedanken voor het vertrouwen en zullen er alles aan doen om ook hun leden op een professionele en snelle manier te helpen.”

Beide partners hopen alvast dat met SkyHi Comfort zowel de klanten als partners van Cloudhighway helemaal in de wolken zullen zijn.