Benieuwd? Vraag nu je gratis audit aan en krijgt 10% korting op de aankoop!
Meer info over
Door te klikken , bent u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Jobs

Werken bij scale-up Cloud Group?
Check onze vacatures!

Internal Sales

De ideale prospectiekrijger die helemaal in zijn sas is in het contacten aanspreken die op z`n minst lauw zijn. Koud zal je hier zelden of nooit meemaken, de focus ligt vol op nuttige contacten. Deze stromen doorlopend toe langs verschillende kanalen.

Kom meer te weten!

Field Sales : West-VL

Aan tafel met prospects, daar ligt jouw habitat. Een doorzetter die gaat opvolgen tot er een go is. Afspraken voorzien we, leads genereren we eveneens ook. Geen koud gedoe dus. Technische details, daar ben je niet vies van. Integendeel, dat vind je een logische tool om deals te sluiten die oplossingsgericht zijn.

Kom meer te weten!

Field Sales : Vlaams-Brabant

Jij bent in vuur en vlam aan tafel met prospects. Een doorzetter die gaat opvolgen tot er een go is. Afspraken voorzien we, leads genereren we eveneens ook. Geen koud gedoe dus. Technische details, daar ben je niet vies van. Integendeel, dat vind je een logische tool om deals te sluiten die oplossingsgericht zijn.

Kom meer te weten!

Netwerk Engineer

Als netwerkingenieur is het je hoofdverantwoordelijkheid om de plaatsingen bij klanten vlot te laten verlopen. Perfectionisme en punctualiteit kan je vlot combineren met teamwork. Rond veiligheid ben je zeer begaan, met heilig respect voor de lokale netwerk-omgeving van de klant.

Kom meer te weten!