Cloud Group

Jobs

Vacatures

Cloud Group NV is een jonge, dynamische scale up die telefonie- en netwerktoepassingen in de cloud aanbiedt.

In 2017 deden we een eerste kapitaalronde en momenteel maken wij een waanzinnig sterke groei door. Met een jong team van supergemotiveerde medewerkers helpen wij dagelijks bedrijven om de stap naar betaalbare netwerkcontinuÏteit en gegarandeerde bereikbaarheid te zetten.
Om onze groei verder te zetten, zijn wij dan ook continu op zoek naar nieuwe collega’s. Staat één van onderstaande je op het lijf geschreven?
Ben jij een dynamisch persoon met de nodige technische bagage en ben je klaar om mee te groeien met Cloud Group? Contacteer ons dan nu via 03 302 44 00!

Werken bij scale-up Cloud Group?
Check onze vacatures!

Internal Sales

De ideale prospectiekrijger die helemaal in zijn sas is in het contacten aanspreken die op z`n minst lauw zijn. Koud zal je hier zelden of nooit meemaken, de focus ligt vol op nuttige contacten. Deze stromen doorlopend toe langs verschillende kanalen.

Kom meer te weten!

Field Sales : West-VL

Aan tafel met prospects, daar ligt jouw habitat. Een doorzetter die gaat opvolgen tot er een go is. Afspraken voorzien we, leads genereren we eveneens ook. Geen koud gedoe dus. Technische details, daar ben je niet vies van. Integendeel, dat vind je een logische tool om deals te sluiten die oplossingsgericht zijn.

Kom meer te weten!

Netwerk Engineer

Als netwerkingenieur is het je hoofdverantwoordelijkheid om de plaatsingen bij klanten vlot te laten verlopen. Perfectionisme en punctualiteit kan je vlot combineren met teamwork. Rond veiligheid ben je zeer begaan, met heilig respect voor de lokale netwerk-omgeving van de klant.

Kom meer te weten!

Field Sales: Oost-VL

Jij bent in vuur en vlam aan tafel met prospects. Een doorzetter die gaat opvolgen tot er een go is. Afspraken voorzien we, leads genereren we eveneens ook. Geen koud gedoe dus. Technische details, daar ben je niet vies van. Integendeel, dat vind je een logische tool om deals te sluiten die oplossingsgericht zijn.

Kom meer te weten!

Installateur

Als eerste technisch contact met de klant, ga je plaatsen met de glimlach. De klant op zijn gemak brengen is eigen aan je manier van werken, waarbij je doch de nodige vragen durft te stellen. Veel op de baan zijn schrikt je niet af, alsook is er naar jouw mening voor elk probleem een oplossing waarbij klant en firma vrede kunnen nemen.

Kom meer te weten!

Web Developer

Met een inventieve geest ga je aan de slag met het ontwikkelen van toepassingen die de organisatie rechtstreeks vooruit helpen. De website up-to-date houden en interne toepassingen actualiseren, zijn zaken waar je voldoening uit haalt. Scale-up Cloud Group biedt een berg aan uitdagingen voor deze rol!

Kom meer te weten!