Cloud Group

Ja,

Ik wil een offerte voor Cloud Telefonie in mijn organisatie.

3 redenen waarom bedrijven de verkeerde telefonie keuze maken

"appelen met peren"

Door de complexe tarieven en vele opties is het vaak onmogelijk om voorstellen met elkaar te vergelijken. Een slechte keuze is snel gemaakt.

"de kleine lettertjes"

Lange juridische teksten verstoppen soms verraderlijke addertjes onder het gras. Opzegtermijnen, tijdelijke kortingen, prijsverhogingen,... opgelet!

"ja, dat gaat zeker werken"

Het is commercieel zeer aanlokkelijk om iemand de hemel te beloven en zo de deal naar zicht toe te trekken. Let op voor te vlotte ja-knikkers.

Meer weten over Cloud Group, dat kan!

Cloud Group zette tienduizend telewerkers in de cloud

De Antwerpse clouddiensten-leverancier Cloud Group heeft in de coronacrisis meer dan tienduizend gebruikers snel de mogelijkheid tot thuiswerken gegeven. Thuiswerk zal in de toekomst meer en meer deel uitmaken van het reguliere arbeidsproces, zo verwacht het bedrijf.

Cloud Group doet nieuwe overname

Cloud Group bestaat sinds 2014 en spitst zich, zoals de naam aangeeft, toe op het leveren van webgebaseerde IT-diensten, die in de cloud ondergebracht zijn. Het gaat in eerste instantie over telecomdiensten – vandaar de oorspronkelijke naam Cloud Communications – maar ook meer en meer over andere producten zoals het ondersteunen van IT-infrastructuur

1 miljoen euro vers geld voor Cloud Communications

De Antwerpse start-up in de telecomsector haalt geld op bij onder meer Belfius en PMV.
Cloud Communications, de Antwerpse onderneming die zich toelegt op internettelefonie (VoIP in het jargon) voor bedrijven en organisaties, gaat een volgende groeifase in met een kapitaalverhoging van 1 miljoen euro. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend.

Misschien dat enkele tevreden klanten u kunnen overtuigen?

Hans V. W.

Go Antwerpen

Los van de duidelijke kostenbesparingen, zijn flexibiliteit en schaalbaarheid de grootste troeven. Hierdoor kan men eenvoudig extra toestellen toevoegen zonder plaatselijke interventie.

Dieter W.

Kidslife

Heel sterke troeven zijn de persoonlijke projectmatige aanpak, de intensieve trajectbegeleiding en de proactieve opvolging achteraf. Dit gecombineerd met een sterkte technische kennis en dito product maakt van Cloud Communications een stabiele en betrouwbare partner.