Ja,

ik wil mijn huidige telefonie contract vrijblijvend evalueren

Waarom het belangrijk is om elke 12 maanden je telefonie contract te herbekijken

Tarieven veranderen

Telefonie providers veranderen hun tarieven meermaals per jaar. Je huidige tariefplan kan bijgevolg afwijken van je belgedrag waardoor je teveel betaalt.

Functionaliteiten wijzigen

Telefonie providers staan niet stil en brengen continu nieuwe functionaliteiten uit. Wees kritisch en evalueer welke functionaliteiten het beste aansluiten bij je noden.

Ervaringen variëren

De wittebroodsweken bij je nieuwe telefonie partner zijn hemels, maar die positieve ervaring durft wel eens volatiel zijn. Geraak niet vastgeroest in een ongunstige klantervaring.

Meer weten over Cloud Group, dat kan!

Cloud Group zette tienduizend telewerkers in de cloud

De Antwerpse clouddiensten-leverancier Cloud Group heeft in de coronacrisis meer dan tienduizend gebruikers snel de mogelijkheid tot thuiswerken gegeven. Thuiswerk zal in de toekomst meer en meer deel uitmaken van het reguliere arbeidsproces, zo verwacht het bedrijf.

Cloud Group doet nieuwe overname

Cloud Group bestaat sinds 2014 en spitst zich, zoals de naam aangeeft, toe op het leveren van webgebaseerde IT-diensten, die in de cloud ondergebracht zijn. Het gaat in eerste instantie over telecomdiensten – vandaar de oorspronkelijke naam Cloud Communications – maar ook meer en meer over andere producten zoals het ondersteunen van IT-infrastructuur

1 miljoen euro vers geld voor Cloud Communications

De Antwerpse start-up in de telecomsector haalt geld op bij onder meer Belfius en PMV.
Cloud Communications, de Antwerpse onderneming die zich toelegt op internettelefonie (VoIP in het jargon) voor bedrijven en organisaties, gaat een volgende groeifase in met een kapitaalverhoging van 1 miljoen euro. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend.

Misschien dat enkele tevreden klanten u kunnen overtuigen?

Hans V. W.

Go Antwerpen

Los van de duidelijke kostenbesparingen, zijn flexibiliteit en schaalbaarheid de grootste troeven. Hierdoor kan men eenvoudig extra toestellen toevoegen zonder plaatselijke interventie.

Dieter W.

Kidslife

Heel sterke troeven zijn de persoonlijke projectmatige aanpak, de intensieve trajectbegeleiding en de proactieve opvolging achteraf. Dit gecombineerd met een sterkte technische kennis en dito product maakt van Cloud Communications een stabiele en betrouwbare partner.