Cloud Group

Cloud Blog

Dagelijks in de wolken met ons laatste nieuws

Nieuws
Peter

Resultaten Cloud Cx Barometer 2021

Naar goede gewoonte voerde het Antwerpse Cloud Group een representatief onderzoek bij ruim 200 Vlaamse kmo’s. Hierbij werd gepolst naar de algemene klanttevredenheid bij Belgische telecomoperatoren.

Lees Meer »
Nieuws
Peter

Cloud Group NV en TOPdesk: de service management communicatietool

Service management provider TOPdesk is niet aan zijn proefstuk toe. Met een geografische spreiding over 10 landen en meer dan 700 medewerkers is dit een uit de kluiten gewassen speler op vlak van het verbeteren van dienstverlening. Door de integratie met Cloud Group, gaat een sterke communicatie hand in hand met het versterken van het klantcontact.

Lees Meer »
Nieuws
Peter

Cloud Group zette tienduizend telewerkers in de cloud

De Antwerpse clouddiensten-leverancier Cloud Group heeft in de coronacrisis meer dan tienduizend gebruikers snel de mogelijkheid tot thuiswerken gegeven. Thuiswerk zal in de toekomst meer en meer deel uitmaken van het reguliere arbeidsproces, zo verwacht het bedrijf.

Lees Meer »
No more posts to show

"... elk jaar doet Cloud Group een neutrale bevraging bij ongeveer 200 KMO's in België over hun ervaringen met Telecombedrijven. De resultaten dit jaar tonen echt wel een duidelijk tendens..."

Andere Artikels