Cloud Group

1 miljoen euro vers geld voor Cloud Communications

Cloud Communications, startup in VoIP telefooncentrales voor bedrijven en organisaties, versterkt zich met investeerders in de raad van bestuur. Dit brengt niet alleen 1 miljoen groeikapitaal met zich mee, maar ook de omvorming van BVBA naar NV e n tonnen ervaring in `smart money`.

Sinds dag 1 realiseert startup Cloud Communications boekjaar na boekjaar minstens een verdubbeling van de omzetcijfers. De Vlaamse B2B telecom operator heeft ondertussen honderden bedrijven als klant, waaronder de volledige Scholengroep GO! Provincie Antwerpen. De mooie klantenreferenties die het vandaag al kan voorleggen, bevestigt het enorme groeipotentieel van deze veelbelovende starter.

Als basis voor de komende groeiacceleratie werd recent in een eerste kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald. Cloud Communications positioneert zich vanaf nu als nieuwe entiteit: Cloud Group NV. Om de komende groei te garanderen en het product te schalen in Vlaanderen, gaan we in de eerste plaats het team uitbreiden. Er zal tevens sterk geïnvesteerd worden in de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten. Bijkomend wordt het huidige in-h ouse gemaakte telefonieplatform verder uitgebouwd met tal van nieuwe features. Niet alleen het kapitaal maar ook de jarenlange ervaring van de nieuwe raad van bestuur, maakt dit a lles mogelijk’, aldus Pieter Roelants, gedelegeerd bestuurder. 

Naast groeicoach Patrick Van Roey (BAN-Vlaanderen) werden Nico Weymaere (voormalig Technisch Directeur en Bestuurslid Telenet) en Jan Geets (voormalig Commercieel Directeur Isabel) betrokken in d eze kapitaalverhoging. Naast extra financiële draagkracht zullen zij een belangrijke bijdrage leveren tot de verdere strategische groei van Cloud Group NV.

‘De in eigen huis gebouwde cloud telefooncentrales, bieden meer dan enkel een belangrijk financieel voordeel voor onze klanten. We bieden tevens een complete telefonieoplossing aan die de communicatie, interne werking en organisatie van de klant toekomstgericht optimaliseert. Voor veel organisaties en KMO’s, waar de klassieke fysieke telefooncentrale als machine nog lokaal staat, is dit een logische volgende stap. Onze persoonlijke opvolging, permanente beschikbaarheid en begeleiding staan hierin centraal. Daar waar de meeste sectorgenoten resellers zijn, hebben wij het product in eigen beheer en zo dus ook alle expertise’, aldus Mike Mol, Sales Director.

Cloud Group NV heeft recent zijn hoofdzetel verhuisd naar een nieuw kantoor in Antwerpen..

BRON: Tijd.be